arti-img

De nieuwe collectie is hier: dit is waar we onze inspiratie halen

De maand mei heeft z’n intrede gemaakt & dat betekent maar één iets: the new back-to-school ’24 collection is here! De nieuwe lijn, die de naam Dress Up kreeg, haalt naar goede gewoonte inspiratie uit de fashion scene. Het afgelopen decennium hebben de werelden van hiking kledij en high-end fashion een onwaarschijnlijke verwantschap ontwikkeld, met merken als The North Face, Patagonia & Canada Goose. Overal zagen we zips en pockets in allerlei materialen en vormen opduiken, en uiteraard dachten we meteen dat onze JP-kids het heel leuk zouden vinden om hier snoepjes of geheime briefjes in te verstoppen. Uit deze trend komt de inspiratie voor prints als Big Five, Grand Prix en Jewellery Box Pink – al is die laatste ook een dikke vette knipoog naar Barbie.
Uiteraard mag het dierenrijk niet ontbreken en zijn ze voor de gelegenheid gekleed, verkleed of very sporty. Met de Houndstooth Horse, Dashing Deer & Liberty Corgi geven we de dieren een chique, girly touch. Sports lovers hebben het dan eerder voor FC Tiger, Tutu Tiger & Boxing Tiger.
De Raffia Cherry doet ons dan weer wegdromen van strolling langs de Italiaanse kustlijn met een gelato in onze hand. 
De nieuwe Jeune Premier Dress Up collectie bestaat uit boekentassen, rugzakken, turnzakken, pennenzakken en accessoires. Kortom, alles wat een kind nodig heeft voor zijn/haar alledaagse schoolavonturen, van de kleuterklas, tot het eerste leerjaar of zelfs het middelbaar. Voor meisjes zijn er zes nieuwe prints, voor jongens vier.

Sports collection
De collectie introduceert ook een uitgebreidere variant van de Bobbie rugzak, de New Bobbie. De rugzak werd ontworpen als een sporttas, en die beschrijving mag je letterlijk nemen. De ‘Love Game’-rugzak biedt ruimte voor een tennisracket, terwijl je in de ‘Hockey’-tas gemakkelijk je hockeystick kunt opbergen.

Wist je dat?
Wist je trouwens dat voor de productie van 1 Jeune Premier tas maar liefst 27 leveranciers & 3 maanden vakmanschap nodig zijn? We hechten overduidelijk veel héél veel belang aan hoge kwaliteit!

Shop de volledige nieuwe back-to-school collectie hier.

Veel shopplezier!
X
Team Jeune Premier